Biscuiti cu mac

Biscuiti cu mac

Ingrediente

400 g. faina faina

- 125 g. amidon alimentar

- 1 lingurita praf de copt

- 200 g. zahar zahar

- sare sare, un varf de lingurita

- 2 linguri mac

- 150 ml. ulei

- 150 ml apa

- 1 lingura coaja de lamaie lamaie

- esenta de vanilie

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron faina cu amidonul, praful de copt, zaharul, sarea si macul.

In alt castron se amesteca bine cu telul uleiul, apa, coaja de lamaie si vanilia.

Cele doua copozitii se amesteca bine. Se obtine un aluat destul de moale si putin lipicios.

Se pune pe masa presarata cu faina. Se intinde o foaie de aluat (ajutandu-va cu faina), cam de 5mm grosime. Se taie diverse forme, dupa preferinta.

Se pun intr-o tava pe o hartie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 grade timp de aprox. 15 minute (biscuitii trebuie sa ramana albi, dar rumeniti pe fund)

Sunt la fel de buni atat calzi cat si reci.